Pridruži se seminaru “Nulti čas kulture sjećanja” u Banjaluci!

Pridruži se seminaru “Nulti čas kulture sjećanja” u Banjaluci!Da li te zanima da saznaš više o kulturi sjećanja i kako ona utiče na naše društvo? Da li želiš da učestvuješ u radionicama, analiziraš udžbenike istorije/historije/povijesti i razgovaraš sa drugim mladim ljudima iz cijele Bosne i Hercegovine o ovoj temi? Ako je tako, pozivamo te da nam se pridružiš na seminaru “Nulti čas kulture sećanja”.

Seminar će se održati u subotu, 25. novembra  u Banjaluci. Cilj seminara je da pokaže nedostatke obrazovnog sistema u cijeloj BiH, koji spriječava proces suočavanja sa prošlošću i izgradnju građanskog društva zasnovanog na zaštiti i poštovanju osnovnih ljudskih prava. Kroz otvoren dijalog, možemo prevazići ratne traume i primijeniti novostečeno znanje u daljem procesu pomirenja.

Seminar je otvoren za mlade ljude iz cijele BiH, uzrasta od 16 do 30 godina. A svoju prijavu možeš da pošalješ do ponedjeljka, 20, novembra putem

Učesnici koji budu primljeni na seminar “Nulti čas kulture sećanja” će dobiti sve tehničke i praktične informacije putem e-maila u srijedu, 22. novembra.

Putni troškovi, smještaj i ishrana su obezbjeđeni za učesnike koji nisu iz Banjaluke.

Ne propusti ovu priliku da se edukuješ, podijeliš iskustva i povežeš sa drugim mladim ljudima koji se zanimaju za kulturu sećanja. Prijavi se sada i pridruži nam se u Banjaluci!

 

Seminar “Nulti čas, kulture sjećanja!” organizujemo u saradnji sa Fondacijom Friedrich Ebert, koja podržava demokratski razvoj, socijalnu pravdu i međunarodnu saradnju u BiH i regionu. Fondacija Friedrich Ebert je najstarija politička fondacija u Njemačkoj i ima dugogodišnje iskustvo u radu sa mladima, civilnim društvom i medijima.